Regler för träning i fruktträdgården

Alla medlemmar i Öveds Jakt- & Fältrittklubb är fr.o.m. 23/5-22 välkomna att rida i Fruktträdgården och njuta av miljön.

För att det skall fungera över hela utesäsongen är det viktigt att vi hjälps åt och är rädda om Fruktträdgården. Inte minst så att den är i gott skick till sommarens tävlingar och andra arrangemang!

Regler för Fruktträdgården:

• All ridning sker på egen risk. Som medlem är du försäkrad så viktigt att du är medlem
  • Att använda Fruktträdgården kostar 350 sek/ryttare för säsongen. Gäller alla! Även vid organiserad träning.  Ha en kopia på din betalning i din mobil som du kan visa upp vid tillfälle.
  • Betalning sker till Swish eller bankgiro. Oavsett betalform skall det framgå namn på den det gäller och vad det gäller. Skriv så här: Fruktträdgården 2022, Förnamn och efternamn, Detta för att hjälpa vår kassör.
  • För icke medlemmar gäller detta: Boka tid via mail: This is a mailto link och vänta sen på ett godkännande från oss. Betala 100 kr / gång på Swish eller bankgiro
  • Den som vill använda Fruktträdgården är skyldig att ta del av reglerna för Fruktträdgården. Och att följa dem!
  • Ta del av information som finns vid infarten, vid hoppbanan och uppsatt på boden.
  • Ridning får ske på klippta ytor. Oklippta ytor skall sparas.
  • Terränghinder som inte är ”inflaggade” får inte hoppas.
  • Hinderna som står utanför hoppbanan kan stå kvar men bommar skall läggas upp efter användning. Inga bommar får ligga på marken!
  • Du får gärna bygga upp hinder inne på hoppbanan - men det är du som plockar bort hinderna efter dig. Detta för att banan ska kunna hållas i ordning.
  • Plocka upp efter både dig och din häst. Det finns skottkärra, gödselgrep samt soptunnor på området till detta.
  • Om så krävs kan styrelsen besluta att stänga Fruktträdgården, t.ex. om det regnar mycket!
  • Använd sunt förnuft, gott omdöme och tag hänsyn till andra så vi alla kan känna att det är trevligt att träffas på vår härliga anläggning under säsongen.
  • Om något går sönder eller du ser något som är fel i Fruktträdgården - hör av dig till styrelsen på This is a mailto link eller Facebooksidan så vi snabbt kan åtgärda.

Uppdaterad: 05 JUN 2017 22:41 Skribent: Håkan Rylander

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel

c/o Ann-Louise Svensson, Planteringsgatan 24 A