Hoppkurs med mental coachning för Emma Gynning den 26-28 juni 2020

Lider du av prestationsångest, dåligt självförtroende eller höjdrädsla? Eller vill du få bättre resultat på tävlingsbanorna med hjälp av mental träning? Då är detta kursen för dig!

Hoppkurs där vi blandar hoppövningar med mentala övningar för att få mentalt starka ryttare! Vi kommer arbeta med våra mentala processor för att stärka framgångsfaktorerna så vi kan rida, må och fungera bättre!

Träningspass l

Markarbete dvs dressyrarbete med inslag av bommar där vi jobbar med sits och position och det som automatiserats fel. Vi skapar medvetenhet av det vi behöver förbättra både med oss själva och hästarna för att få rakriktade, liksidiga och lösgjorda hästar.

Träningspass Il

Hoppövningar med fokus på lydnad och kommunikation varvat med mentala övningar för att stärka självförtroendet och självkänslan.

Träningspass lll

Banhoppning med fokus på att skapa rätt målbilder, attityd och känslor.

Grupperna kommer vara nivåanpassade, från ekipage på längre nivå till tävlingsekipage på högre nivå.

Anmäl till This is a mailto link

Ange datum, ekipage och utbildningsnivå

Pris 1200 kr inkl moms.

Ev ridbaneavgift tillkommer!