Sommarhoppkurs för Emma Gynning 15-17 juli

**********************************************************************

Under hoppkursen kommer Emma även att ha en grupp med fokus på självförtroende, hopp/höjdrädsla, prestationsångest mm. Denna gruppen är för dig som vill areta med enkla hoppövningar på låg nivå och där vi arbetar mycket med mentala verktyg under träningen. Alla är välkomna!

**********************************************************************

Hoppkurs och Föreläsning i Mental Träning för Emma Gynning.

Datum: 15-17 juli 2016

Plats: Öveds Jakt och Fältrittklubb

• Dag 1: Markarbete dvs dressyrarbete med inslag av bommar för att få hästarna lösgjorda och lydiga.
  • Dag 2: Hoppövningar med fokus på lydnad och kommunikation.
  • Dag 3: Banhoppning med olika typer av karaktärs hinder.

En av dagarna blir det föreläsning i Mental träning.

Kursavgift: 1200 kr inkl moms. Medlemskap i Öveds Jakt och Fältrittklubb krävs. Anmälan görs till This is a mailto link Ange ekipage och utbildningsnivå

Anmälan blir bindande den 5/7. Fakturering sker via mail 10 dagar innan kursen men 10 dagars betalningsvillkor.

Emma G1 IMG_1407

Uppdaterad: 21 APR 2017 18:15 Skribent: Håkan Rylander

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel

Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c