Hoppa till sidans innehåll

Hoppkurs för Emma Gynning den 30/6-2/7 2017


Hoppkurs för Emma Gynning den 30/6-2/7 2017 med föreläsning i mental träning med nulägesanalys, praktiska övningar m.m

Denna hoppkursen vänder sig till dig som både vill utveckla dig som ryttare men även bli mentalt starkare för att kunna prestera bättre. Vi kommer under träningarna arbeta med de mentala processorna (tankar, bilder, m.m) för att stärka framgångsfaktorerna. (Självbild, målbild, attityd och känslor)

  • Dag l: Markarbete dvs dressyrarbete med inslag av bommar för att få hästarna lösgjorda och lydiga. Vi kommer även arbeta med sits och position och det som automatiserats fel med att öka medvetandet och skapa rätt målbilder med hjälp av förebilder.
  • Dag ll: Hoppövningar med fokus på lydnad och kommunikation. Vi arbetar med övningar för att stärka självbilden, dvs självtillit, självförtroende och självkänsla. Föreläsning i Mental Träning med praktiska övningar, nulägesanalys m.m Ca tre timmar inkl fika.
  • Dag lll: Banhoppning med olika typer av karraktärshinder. Vi arbetar med att skapa rätt målbilder, attityd och känslor.

Anmälan görs till This is a mailto link Ange datum, ekipage och utbildningsnivå. Kursavgift: 1500 kr inkl moms sätts in på BG: 0838-3762 senast den 20/6 då blir även anmälan bindande och betalas endast tillbaka vid läkarintyg/veterinärintyg eller om annat ekipage kan ersätta platsen.

Uppdaterad: 11 APR 2017 19:11 Skribent: Håkan Rylander
E-post: This is a mailto link

4* Sponsor

3* Sponsorer

output_iGCsfc

 

Profilkläder:

20150924_185344000_iOS

 I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till This is a mailto link om du är intresserad.

Det finns också möjliget att  köpa  klubbartiklar via Sjöhagen via nedan länk.

http://www.sjohagen.com/sv/klubbshoppar/oveds-jakt-faltrittklubb/

 

Du har väl inte glömt att betala medlemsavgiften?

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel
familj. Avgiften vill vi ha på vårt bankgiro: 5761-2129 alt Swish 123 601 0466. Vi vill att ni vid inbetalning ger fullständiga uppgifter såsom adress, email, telefon, samt personnummer. Önskar ni få försäkring som ingår i avgiften samt tidningen Häst & Ryttare måste ni uppge personnummer.

Postadress:
Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport
Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c
24231 Hörby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info