Träning i föreningens regi

Klubben har för närvarnde samarbete med:

• Hoppträning för Tony Oscarsson
  • Terrängträning för Moa Kulle enl egen överenskommelse

Är du intresserad så hör av dig direkt till respektive tränare

• Tony Oscarsson - 072-7354441
  • Moa Kulle - 070-1491672

Fruktträdgården är tillgänglig för träning april - oktober för medlemmar som betalt årets medlemsavgift och anläggningskort - se regler för ridning i menyn bredvid. Vi tillhandahåller enklare fasta terränghinder och vanliga hopphinder som man kan utnyttja. Vid vissa tillfällen sätter vi även upp dressyrstaket så att man kan träna programridning för dressyr på gräset.

Har du önskemål, tankar eller idéer om ytterligare träningsmöjligheter? Hör då gärna av dig på This is a mailto link

Uppdaterad: 18 JUN 2018 09:53 Skribent: Håkan Rylander

Johanna Fehrlund, c/o Kyrkhult 2338