Pay & Ride 3 juli 2021

Välkommen på Pay and Ride hos Öveds jakt & fältrittklubb den 3/7 med start kl 10:00

Anmälan senast 1/7 i TDB eller via mail till This is a mailto link Ange ryttare, häst samt vilket program du vill rida. (Valfritt program, även utöver de angivna i TDB)
2. Varje ekipage har 10 minuter på sig och får konstruktiv kritik av domaren efter avslutad ritt.
3. Plats: Fruktträdgården i Öved. Programridning på gräs, framridning på gräs.
4. Anmälningsavgift 150 kr betalas till bg 5761-2129 alt Swisha till 123 601 0466
6. Vaccinationsintyg uppvisas på begäran.
7. Startlista läggs ut på vår hemsida: ovedsjfk.se senast kvällen innan.
8. TRs bestämmelser avseende hästens hälsotillstånd samt regler om otillåten bestraffning kommer att tillämpas.
9. Då detta är en träningstävling gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkring via ryttarlicens eller arrangerande klubb gäller ej.
10. Rosett finns att köpa.
11.Max 1 medhjälpare per häst är tillåten. Young rider och barn får ha 2 vuxna medhjälpare (från 18 år och uppåt)
12.Träningen är anpassad efter de restriktioner och riktlinjer som finns gällande Covid-19, vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.
- INGEN publik är tillåten (ej hästägare, familj osv).
- Håll avstånd.
- När du är klar för dagen lastar du hästen och lämnar anläggningen så snart du kan.
- Är du sjuk eller har symptom besöker du oss självklart inte.
13. Vid frågor kontakta This is a mailto link

14. Förfrågningar görs via mail till This is a mailto link