Foto: Pär Emilsson

Pay & Jump 29 maj 2021

Meddelande från tävlingsarrangören

Välkomna till pay & jump i Öved den 29/5 Anmälan görs i TDB eller till This is a mailto link senast den 27/5 Hoppbanan ligger i Öved. Vägbeskrivning finns på hemsidan www.ovedsjfk.se.
1. Ange ponny+ kat/häst och önskad höjd. Hästar/ponnys yngre än 4 år får inte starta. Max 2 starter per ekipage.
2. Vi startar kl 12:00 med 10 cm och höjer 10 cm/gång.
Högsta höjden 110 cm. Kombination ingår från 90 cm om man vill.
3. Startavgift 150/start betalas före start via swish 123 601 0466 eller bankgiro 5761-2129. Vaccinationsintyg visas på uppmaning.
4. Träningen hålls på stor gräsbana. Framridning och framhoppning på gräs.
5. TR tillämpas vad det gäller hästens välmående samt regler för lämplig bestraffning.
Vårdad klädsel samt godkänd hjälm för ryttare inom området. Alla ryttare t.om 18 år ska använda säkerhetsväst.
6. Observera att då detta är en träningshoppning gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkringen via ryttarlicensen eller arrangerande klubb gäller ej.
7. Preliminär startlista läggs ut på vår hemsida senast kvällen innan.
8. Rosett finns att köpa.
9. Max 1 medhjälpare per häst är tillåten. Young rider och barn får ha 2 vuxna medhjälpare (från 18 år och uppåt)
10. Träningen är anpassad efter de restriktioner och riktlinjer som finns gällande Covid-19, vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.
- INGEN publik är tillåten (ej hästägare, familj osv).
- Håll avstånd.
- När du är klar för dagen lastar du hästen och lämnar anläggningen så snart du kan.
- Är du sjuk eller har symptom besöker du oss självklart inte.
11. Vid frågor kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 20 MAJ 2021 21:32 Skribent: Håkan Rylander