Övedscupen 2022 - regler

Övedscupens regler:

Ekipaget samlar poäng, antal poäng blir fördelat utifrån hur många som startar klassen. Ex. 20 startande, vinnaren får 20 poäng tvåan 19 poäng osv. ALLA som kommer till start får poäng. Du samlar poäng i båda klasserna. Gäller avd A klasserna.

Lilla Övedscupen : Ponny LE+LD, Häst 80+90
Stora Övedscupen : Ponny LC+LB, Häst 100+110

Hööks Ystad sponsrar Ponnycuperna med fina segertäcke och hederspriser.
Stallshopen Tomelilla sponsrar Hästcuperna med fina segertäcke och hederspriser.

Eventuell kategoriisammanslagning enlig TR mom 303.

Prisutdelning i cupen sker efter respektive slutklass. Glöm inte anmäla er i listan till cupen, det går ej att efteranmäla sig till cupen efter att du startat en klass. Anmälan måste vara inne innan du startat första klassen. Vid lika antal poäng bland deltagare, räknas den högsta klassens placering som avgörande. 100 kr startavgift i cuperna, anmäls i listor.

Uppdaterad: 06 APR 2022 08:46 Skribent: Håkan Rylander

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel

Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c