Ryttarmeddelande 18/6

Ryttarmeddelande

Parkering direkt invid tävlingsplatsen. I Övedskloster kör upp mot kyrkan och följ skyltning. Observera att infartsvägen är smal med en skarp sväng in till tävlingsplatsen. Om du kommer med en större lastbil, var vänlig kontakta oss via tfn i förväg för parkeringsanvisning. Tfn 0736/738345

Anmälan och kontant betalning i den gula sekretariatsboden före start.

TR tillämpas vad det gäller hästens välmående samt regler för lämplig bestraffning. Vårdad klädsel samt godkänd hjälm för ryttare inom området. Alla ryttare tom 18 år ska använda säkerhetsväst. Observera att då detta är en träningshoppning gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkringen via ryttarlicensen eller arrangerande klubb gäller inte.

Första start kl 17:00. Bangång före kl 17:00 samt efter 80 cm och efter 90 cm. Kombination ingår som sista hinder från 90 cm om man vill.

Ritten får fullföljas oavsett antal fel. Om ej felfri ritt är det möjligt att rida om hela eller delar av banan direkt.

Klubbmästerskap

Vid startanmälan anger du på vilken höjd du vill delta i KM (en ritt per häst räknas)

Segrare blir den som har minst antal fel och kortast tid. En ponnyklass och en hästklass.

Tidtagning sker från hinder nr 1-9. Du får gärna hoppa även nr 10 men detta räknas inte in i tävlingen.

Prisutdelning ponnyklassen efter 90 cm. Hästklassen efter sista start.

Hjärtligt välkomna!

Uppdaterad: 17 JUN 2014 12:15 Skribent: Håkan Rylander

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel

Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c