Hoppa till sidans innehåll

4* Sponsor


Logga Sparbanksstiftelsen

 

Stiftelsen skall tillgodose syftet att främja sparsamhet i Sverige genom att som aktieägare i bank och/eller företag inom föreningssparbankssektorn / sparbankssektorn verka för att sparbanksrörelsens grundläggande idéer och värderingar bevaras och utvecklas och att bankverksamheten inom föreningssparbankssektorn/sparbankssektorn blir en effektiv konkurrensfaktor på marknaden.

Under 2013 beviljades Öveds JFK ett bidrag från Sparbanksstiftelsen som möjliggjorde ett fortsatt arrangemang av tävlingar inom sporten fälttävlan i Öved.  Bidraget har underlättat väldigt mycket den regelbundna skötseln av den arrenderade mark där vi håller träningar och tävlingar. Vi kan nu klippa banan bättre, oftare och säkrare än förr och med hjälp av el-staket hålla vildsvinen borta från den känsligaste marken där vi har hopp- och dressyrbanor. 

2014 har vi fått ytterligare bidrag som ger möjlighet att utöka vår fälttävlan med en bana för klassen H100/CICP*. För att bygga en 100-bana krävs en längre bansträckning, vilket vi har ordnat i samarbete med Övedsklosters gods. Dessutom krävs 20-25 nya terränghinder. Vi kommer att bygga en hel del av de hindren själva men behöver köpa in material för detta. För dressyrmomomentet krävs 3 banor med måtten 20*60. Idag har vi dressyrstaket till 2 banor men behöver köpa in ytteligare ett. I hoppmomentet saknar vi 22 hinderstöd, 50skållor och 10 infångare, för att kunna genomföra en 100-klass. 

Bidragen från stiftelsen möjliggör för klubben en utökad tävlingsverksamhet som ger en bättre lönsamhet att satsa än mer på ungdomsverksamheten. 

 
Uppdaterad: 10 JUN 2016 17:21 Skribent: Håkan Rylander
E-post: This is a mailto link

4* Sponsor

3* Sponsorer

output_iGCsfc

 

Profilkläder:

20150924_185344000_iOS

 I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till This is a mailto link om du är intresserad.

Det finns också möjliget att  köpa  klubbartiklar via Sjöhagen via nedan länk.

http://www.sjohagen.com/sv/klubbshoppar/oveds-jakt-faltrittklubb/

 

Du har väl inte glömt att betala medlemsavgiften?

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel
familj. Avgiften vill vi ha på vårt bankgiro: 5761-2129 alt Swish 123 601 0466. Vi vill att ni vid inbetalning ger fullständiga uppgifter såsom adress, email, telefon, samt personnummer. Önskar ni få försäkring som ingår i avgiften samt tidningen Häst & Ryttare måste ni uppge personnummer.

Postadress:
Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport
Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c
24231 Hörby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info