Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer till Öveds JFK


Utan sponsorer och annat ekonomiskt stöd skulle det vara svårt för oss i föreningen att driva vår verksamhet. Att få tillgång till ridhus, att kunna hålla vårt tävlings och träningsområde i skick samt att kunna hålla tävlingar kräver förutom alla ideella insatser stora resurser.

Vi är väldigt tacksamma för det stöd vi får från kommun, lokalt företagande och andra som gör det möjligt för oss och våra ungdomar att kunna idka vår sport. Det är vid träningen som ungdomarna från området träffas, har roligt ihop och utvecklas tillsammans. Det är en positiv utveckling för området att ha en förening som knyter ihop människor och skapar en gemenskap och tro på framtiden. Öveds JFK växer men eftersom vi inte har någon egen ridanläggning hyr vi in oss i olika  privata ridhus för träning. Det är kostsamt  för ryttarna och vi vill gärna hjälpa våra unga medlemmar genom att kunna erbjuda organiserad träning och sponsring av ridhushyra. 

Vi presenterar via länkar i menyn här bredvid våra sponsorer och ser gärna att ni gynnar dessa.

 

4* Sponsorer - vår största sponsor Sparbanksstiftelsen som genom bidrag till flera projekt har möjliggjort att vi kan hålla vår tävlingsplats i gott skick och att vi kan utöka vår terrängbana med hinder till sk 100-klass

3* Sponsorer - sponsorer som bidrar med pengar eller andra större insatser till våra tävlingar och andra tillfällen

2* Sponsorer - sponsorer som på andra sätt hjälper oss i vår verksamhet

Uppdaterad: 03 JAN 2017 21:12 Skribent: Helen Svensson

4* Sponsor

3* Sponsorer

output_iGCsfc

 

Profilkläder:

20150924_185344000_iOS

 I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till This is a mailto link om du är intresserad.

Det finns också möjliget att  köpa  klubbartiklar via Sjöhagen via nedan länk.

http://www.sjohagen.com/sv/klubbshoppar/oveds-jakt-faltrittklubb/

 

Du har väl inte glömt att betala medlemsavgiften?

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel
familj. Avgiften vill vi ha på vårt bankgiro: 5761-2129 alt Swish 123 601 0466. Vi vill att ni vid inbetalning ger fullständiga uppgifter såsom adress, email, telefon, samt personnummer. Önskar ni få försäkring som ingår i avgiften samt tidningen Häst & Ryttare måste ni uppge personnummer.

Postadress:
Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport
c/o Ann-Louise Svensson, Planteringsgatan 24 A
27533 Sjöbo

Kontakt:
Tel: 0702930291
E-post: This is a mailto link

Se all info