Tävling 2012

Fixardagar

28 MAR 2021 18:49
Nu börjar det bli dags för lite fixardagar där vi behöver hjälpas åt att röja, reparera och bygga och göra fint för att vi ska kunna komma igång med lite aktiviteter.
  • Skapad: 28 MAR 2021 18:49

Nu börjar det bli dags för lite fixardagar där vi behöver hjälpas åt att röja, reparera och bygga för att göra fint på Björkaslingan, i Fruktträdgården och med vårt hindermaterial för att vi ska kunna anordna uteritter, öppna vår anläggning, anordna träningar och förhoppningsvis pay & jumps, öppna banor och tävlingar. Kom och hjälp till, prata och träffa andra medlemmar! Anmäl att du kommer så vi kan hålla koll på hur många personer som samlas.

• Den 2/4 och 5/4 ska Björkaslingan ses över och röjas. Ta med sekatör, häcksax och egen fika.

Anmäl din hjälp till Per på tel 070-8744125 för att få exakt tid och plats.

• Den 17/4 och 24/4 kl. 10 träffas vi på Sågen i Öved för att fixa till vårt hindermaterial. Ta med hammare, såg, skruvdragare och egen fika.

Anmäl till This is a mailto link att du kommer så vi har koll på antalet personer.

• Den 15/5 och 16/5 kl.10 Träffas vi i Fruktträdgården för att bygg staket runt hoppbanan. Ta med skruvdragare och egen fika.

Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c