Sommarfälttävlan i Öved 25-26 juli inställd

22 JUN 2020 22:17
Under rådande Covid 19 restriktioner har vi gjort en riskbedömning av våra möjligheter att hålla vår tävling som planerat i slutet på juli och tyvärr kommit till slutsatsen att vi inte kan uppfylla de krav som finns för att hålla en säker tävling.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2020 22:17

Vi har begränsningar i utrymme på tävlingsplatsen som vi inte kan komma runt och dessutom flertalet trånga passager så vi kan inte hålla tävlande åtskilda i tillräcklig omfattning. Vi kan inte heller erbjuda tillräckligt bra hygienförutsättningar. Vi har därför beslutat att ställa in vårt evenemang och siktar på att återkomma nästa år istället.

Johanna Fehrlund, c/o Kyrkhult 2338