Pay & Jump 2 maj

20 APR 2020 21:02
Varmt välkomna till vår Pay and Jump i fruktträdgården hos Öveds Jakt och Fältrittklubb den 2 Maj.
  • Skapad: 20 APR 2020 21:02

För att ta hänsyn till rådande omständigheter kommer vi att ha ponny på förmiddagen och storhäst på eftermiddagen. Max 2 medhjälpare per ekipage. Ingen toalett finns att använda. Vi ser gärna att ni lämnar området så snart som möjligt efter er start.

Vi erbjuder från bom till 120cm.
Pris: 150 kr
Vi kommer att dela in ekipagen i startgrupper där startgruppen får en starttid. Detta för att minska folksamlingar.
Första start klockan 10:00.

Anmälan görs till ovedsjfk.ungdomssektion@gmail.com senast onsdagen den 29/4. I anmälan skriver du namn på ryttare, vilken höjd som önskas samt om det är storhäst eller ponny. Starttider kommer ut den 1 maj.
Betalning sker på plats i form utav kontanter eller swish.

Johanna Fehrlund, c/o Kyrkhult 2338