Pay & Jump 21 maj

11 MAJ 2020 21:08
Varmt välkomna till vår Pay and Jump i fruktträdgården hos Öveds Jakt och Fältrittklubb den 21 Maj.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2020 21:08

För att ta hänsyn till rådande omständigheter kommer vi att dela in starterna i startgrupper. Max 2 medhjälpare per ekipage. Ingen toalett finns att använda. Vi ser gärna att ni lämnar området så snart som möjligt efter er start.
Öveds fina rosett finns att köpa på plats för 40kr.
Vi erbjuder från bom till 100 cm.
Pris: 150 kr per klass
Både framhoppning och banhoppning sker på gräs.
Vi kommer att dela in ekipagen i startgrupper där startgruppen får en starttid. Detta för att minska folksamlingar.
Första start klockan 12:00.
Anmälan görs till This is a mailto link senast tisdagen den 19/4. I anmälan skriver du namn på ryttare, vilken höjd som önskas samt om det är storhäst eller ponny. Starttider kommer ut den 20 maj.
Betalning sker på plats i form av swish.
Hoppas vi ses🌼

Johanna Fehrlund, c/o Kyrkhult 2338