Kallelse till Öveds Jakt & Fältrittklubbs årsmöte den 6 mars kl 16:00 - Beritslund

20 FEB 2022 11:12
Årsmötet kommer att hållas fysiskt i Beritslund, Bjärsjölagård och det blir förutom sedvanlig årsmötesförhandling föreläsning om konditionsträning, prisutdelningar och fika.
  • Skapad: 20 FEB 2022 11:12

Årsmötet inleds med att Ulrika Lönnqvist föreläser kring konditionsträning, hon är blivande C-tränare i distansritt.

Sen håller vi årsmötet med dagordning enligt stadgarna

Därefter bjuds det på fika och vi uppmärksammar våra klubbmästare och årets prestationer.

Årsavgiften är 450 kr vuxen, 350kr för ungdomar under 25 år, och 1.000kr för en hel

Johanna Fehrlund, c/o Vallgatan 6c