Fruktträdgården öppnar för ridning 7 april

06 APR 2020 08:04
Nu är det äntligen dags att öppna fruktträdgården - Nu är det vår FRUKTTRÄDGÅRDEN ÖPPNAR TISDAGEN DEN 7 APRIL
  • Skapad: 06 APR 2020 08:04

FRUKTTRÄDGÅRDEN ÖPPNAR TISDAGEN DEN 7 APRIL

Nu är det äntligen dags att öppna fruktträdgården - Nu är det vår!

Detta gäller för er vill rida i fruktträdgården:
- Ingen ridningen på terränghindren då de inte är säkerställda ännu.
- Måste vara medlem (Betalas på Swish eller bankgirot 300 kr för junior, 400 kr för vuxen, 900 kr för familj
- Avgift för fruktträdgården hela säsongen 200 kr / medlem. Måste betalas innan man rider i fruktträdgården
- Kommer skicka ett kort hem till medlemmen som löser kort för fruktträdgården som ska medtas vi varje tillfälle.

För icke medlemmar gäller detta: Boka tid via mail: This is a mailto link och vänta sen på ett godkännande från oss. Betala 100 kr / gång på Swish eller bankgiro.

Swish 123 601 0466
Bankgiro 5761-2129

INGA BOMMAR FÅR LIGGA PÅ MARKEN NÄR NI LÄMNAR HOPPBANAN.

All ridning sker på egen risk och observera även regler på vår hemsida

Mvh Öveds jakt & fältrittklubb

Johanna Fehrlund, c/o Kyrkhult 2338