Vägbeskrivning - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Vägbeskrivning

För Vägbeskrivning till Öveds JFKs tävlingsplats, den sk Fruktträdgården klicka på länk här bredvid till Google Maps

För vägbeskrivning till Björka ridhus se separat länk. Ridhuset ligger mitt i Björka bakom kyrkan.

Vägbeskrivning Öved

Från Lund: Kör 104:an mot Sjöbo.

Från Malmö: Kör väg 11 mot Sjöbo/Simrishamn. Vid skylt Övedskloster sväng vänster. Följ vägen tills du kommer till ett trevägskors. Följ skyltar till tävling.

Från Hörby: Kör väg 13 mot Sjöbo. Vid Skylt Bjärsjölagård, sväng höger. Följ vägen till du kommer till Öved.

Från Sjöbo: Kör väg 13 mot Hörby. Vid Åsumsbacken sväng vänster mot Kävlinge. Följ 104:an tills du kommer till Öved.

Uppdaterad: 10 APR 2017 20:18
Skribent: Helen Svensson