Regler för träning i fruktträdgården - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Regler för träning i fruktträdgården

Medlemmar i Öveds JFK har möjlighet att använda Fruktträdgården för ridning. Information om hur man löser medlemskap finns anslaget på gula boden och på hemsidan www.ovedsjfk.se. Följande regler gäller:

Nytt för i år är att alla medlemmar som rider i Fruktträdgården ska lösa ett anläggningskort för 200 kr. Ange namn och anläggningskort vid inbetalning. Kortet är personligt och gäller hela säsongen. Anledningen till att vi infört avgiften är det starkt ökade intresset för ridning i Fruktträdgården och därmed ökat slitage och underhållsbehov

• Medlemsavgiften för innevarande kalenderår ska vara betald. I medlemskapet ingår Svenska Ridsportförbundets obligatoriska olycksfallsförsäkring.
  • Ridning sker på egen risk.
  • Hjälm ska bäras vid all ridning. Säkerhetsväst rekommenderas.
  • Aktuell information anslås på gula boden, titta där innan du börjar rida.
  • Klubbens organiserade gruppträningar har företräde, tider för dessa meddelas på www.ovedsjfk.se och på gula boden.
  • Alla gruppträningar ska föranmälas till Per Bergström, tel. 0708-744125.
  • Hindermaterial får användas men träbommar får under inga omständigheter lämnas liggande på marken.
  • Fasta hinder som är inflaggade får hoppas. Vi rekommenderar att du har någon med dig om du rider på terränghinder.
  • Rid inte på avspärrade ytor.
  • Städa upp efter dig och din häst! Soptunna för skräp finns vid gula boden. Gödselkärra och grep likaså.
  • Meddela Per Bergström, tel. 0708-744125, om något hinder/material går sönder eller om du upptäcker skador på marken
Uppdaterad: 05 JUN 2017 22:41