Regler för träning i fruktträdgården

Alla medlemmar i Öveds Jakt&Fältritt klubb är nu välkomna att rida i Fruktträdgården och njuta av miljön.

För att det skall fungera över hela utesäsongen är det viktigt att vi hjälps åt och är rädda om Fruktträdgården. Inte minst så att den är i gott skick till sommarens tävlingar och andra arrangemang!

Regler för Fruktträdgården:

• Att använda Fruktträdgården kostar 200 sek/ryttare för säsongen. Gäller alla! Även vid organiserad träning.
    • Betalning sker till Swish eller till bankgiro. Oavsett betalform skall det framgå namn på den det gäller och vad det gäller. Skriv så här: Fruktträdgården 2019, Förnamn och efternamn, Detta för att hjälpa vår kassör.
    • Den som vill använda Fruktträdgården är skyldig att ta del av reglerna för Fruktträdgården. Och att följa dem!
    • Ridning får ske på klippta ytor. Oklippta ytor skall sparas.
    • Terränghinder som inte är ”inflaggade” får inte hoppas.
    • Bommar skall hängas eller läggas upp efter användning. Annars ruttnar de!
    • Ta del av information som finns vid infarten.
    • Om så krävs kan styrelsen besluta att stänga Fruktträdgården. T.ex. om det regnar mycket!
    • Använd sunt förnuft, gott omdöme och tag hänsyn till andra. Så blir det en kul och bra sommar för alla!
Uppdaterad: 05 JUN 2017 22:41 Skribent: Håkan Rylander