Hoppkurs för Emma Gynning i Björka Ridhus den 19-20 januari 2019

Börja året med en inspirerande ”igångsättningskurs” för att komma igång igen efter vinteruppehållet.

Dag I Markarbete dvs dressyrarbete med inslag av bommar och små hinder för att få ridbara och lösgjorda hästar.
Flera nyttiga övningar med fokus på styrka, spänst och smidighet.

Dag II Hoppning med fokus på kommunikation och lydnad.

Pris: 600 kr inkl moms
Betalas till BG 838-3762 senast 10 dagar innan kursen börjar och då blir även anmälan bindande. Sedvanlig ridhusavgift tillkommer.

Anmälan till This is a mailto link
Ange ekipage, Häst/Ponny och utbildningsnivå

Om Emma:
Emma är examinerad C tränare i hoppning och utbildad mental tränare via Skandinaviska Ledarhögskolan. Emma har elever på alla nivåer, från lätt klass till ekipage som tävlar upp till internationell nivå. Elever med placeringar på Svenska Mästerskapen, Baltic Cup m.m. Under Emmas träningar arbetar vi långsiktigt för prestation och hållbarhet där hästens grundutbildning och ryttarens grundridning alltid är i fokus. Stor vikt läggs i den mentala biten då Emma arbetar mycket med mentala verktyg för att få mentalt starka ryttare.

Välkomna att boka in er och starta ett nytt spännande år!

Uppdaterad: 21 NOV 2018 19:07 Skribent: Håkan Rylander