Hoppkurs för Emma Gynning den 30/6-2/7 2017

Hoppkurs för Emma Gynning den 30/6-2/7 2017 med föreläsning i mental träning med nulägesanalys, praktiska övningar m.m

Denna hoppkursen vänder sig till dig som både vill utveckla dig som ryttare men även bli mentalt starkare för att kunna prestera bättre. Vi kommer under träningarna arbeta med de mentala processorna (tankar, bilder, m.m) för att stärka framgångsfaktorerna. (Självbild, målbild, attityd och känslor)

• Dag l: Markarbete dvs dressyrarbete med inslag av bommar för att få hästarna lösgjorda och lydiga. Vi kommer även arbeta med sits och position och det som automatiserats fel med att öka medvetandet och skapa rätt målbilder med hjälp av förebilder.
  • Dag ll: Hoppövningar med fokus på lydnad och kommunikation. Vi arbetar med övningar för att stärka självbilden, dvs självtillit, självförtroende och självkänsla. Föreläsning i Mental Träning med praktiska övningar, nulägesanalys m.m Ca tre timmar inkl fika.
  • Dag lll: Banhoppning med olika typer av karraktärshinder. Vi arbetar med att skapa rätt målbilder, attityd och känslor.

Anmälan görs till This is a mailto link Ange datum, ekipage och utbildningsnivå. Kursavgift: 1500 kr inkl moms sätts in på BG: 0838-3762 senast den 20/6 då blir även anmälan bindande och betalas endast tillbaka vid läkarintyg/veterinärintyg eller om annat ekipage kan ersätta platsen.

Uppdaterad: 11 APR 2017 19:11