Träning i föreningens regi

Klubben organiserar för närvarande följande träningstillfällen och möjligheter till egen träning:

• Knatteträning varannan tisdag för Karin Nilsson, Björka Ängstorp
  • Dressyrträning måndagar för Christina Eghall, Qvarnhem
  • Hoppträning tisdagar för Emma Gynning, Rytteriet
  • Hoppträning för Erica Håkanson enl ök, Lövestad

Är du intresserad av att vara med i något av dessa tillfällen så hör av dig direkt till respektive tränare eller på This is a mailto link

• Christina Eghall - 070-6303445
  • Emma Gynning - 073-5025482
  • Erica Håkanson - 070-6747155

Förutom sedvanlig hopp & dressyrträning så har vi vår "tant o gubbgrupp" för dig som vill rida i grupp och träna på lite lägre hinder och enklare nivå. Den går på onsdagar för Erica Håkanson.

Fruktträdgården är tillgänglig för träning april - oktober för medlemmar som betalt årets medlemsavgift och anläggningskort - se regler för ridning i menyn bredvid. Vi tillhandahåller enklare fasta terränghinder och vanliga hopphinder som man kan utnyttja. Vid vissa tillfällen sätter vi även upp dressyrstaket så att man kan träna programridning för dressyr på gräset.

Har du önskemål, tankar eller idéer om ytterligare träningsmöjligheter? Hör då gärna av dig på This is a mailto link

Uppdaterad: 23 SEP 2017 10:57