Pay & Ride 26 maj 2019 - Inställd

Tyvärr måste vi meddela att vi har ställt in helgens pay & jump och pay & ride på grund av för få anmälningar.

Välkommen på Pay and Ride hos Öveds jakt & fältrittklubb den 26/5 kl 10:00

1. Anmälan senast 24/5 via mail till This is a mailto link  eller i TDB (under arrangemang) Ange ryttare, häst samt vilket program du vill rida. (Valfritt program)

2. Plats: Fruktträdgården i Öved. Programridning på gräs, framridning på gräs.

3. Anmälningsavgift 200 kr betalas kontant på plats.

4. Vaccinationsintyg uppvisas på begäran.

5. Startlista läggs ut på vår hemsida: ovedsjfk.se senast kvällen innan.

6. TRs bestämmelser avseende hästens hälsotillstånd samt regler om otillåten bestraffning kommer att tillämpas.

7. Då detta är en träningstävling gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkring via ryttarlicens eller arrangerande klubb gäller ej.

8. Rosett finns att köpa.

9. Förfrågningar görs via mail till This is a mailto link

Hjärtligt välkomna!