Pay & Ride 2 juni

Välkommen på Pay and Ride hos Övds jakt & fältrittklubb den 2/6 kl 17:00

1. Anmälan senast 31/5 i TDB eller via mail till This is a mailto link Ange ryttare, häst samt vilket program du vill rida. (Valfritt program, även utöver de angivna i TDB)

2. Plats: Fruktträdgården i Övedskloster. Programridning på gräs, framridning på gräs.

3. Anmälningsavgift 150 kr betalas kontant på plats.

4. Vaccinationsintyg uppvisas på begäran.

5. Startlista läggs ut på vår hemsida: ovedsjfk.se senast kvällen innan.

6. TRs bestämmelser avseende hästens hälsotillstånd samt regler om otillåten bestraffning kommer att tillämpas.

7. Då detta är en träningstävling gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkring via ryttarlicens eller arrangerande klubb gäller ej.

8. Rosett finns att köpa.

9. Förfrågningar görs via mail till This is a mailto link

Hjärtligt välkomna!