Foto: Hakan Rylander

Pay & Jump 18 juni + Klubbmästerskap

Välkomna till pay & jump i Öved den 18 juni. Anmälan görs i TDB eller till This is a mailto link senast den 16 juni. Hoppbanan ligger i Övedskloster. Vägbeskrivning finns på hemsidan ovedsjfk.se.

1. Ange ponny+ kat/häst och önskad höjd. Hästar yngre än 4 år får inte starta.

Max 2 starter per ekipage.

2. Vi startar kl 17:00 med 50 cm och höjer 10 cm/gång.

Högsta höjden 110 cm. Kombination ingår från 90 cm.

3. Samtidigt klubbmästerskap för medlemmar i ÖJFK. Valfri höjd, Tidtagning. Minst antal fel och snabbast tid vinner. Prisutdelning efteråt. Ange vid anmälan om du vill delta i klubbmästerskapet och på vilken höjd. Kombination ingår i klubbmästerskapet oavsett höjd.

3. Startavgift 100kr/start betalas vid anmälan eller kontant före start. Vaccinationsintyg visas på uppmaning.

4. Träningen hålls på stor gräsbana. Framridning och framhoppning på gräs.

5. TR tillämpas vad det gäller hästens välmående samt regler för lämplig bestraffning.

Vårdad klädsel samt godkänd hjälm för ryttare inom området. Alla ryttare t.om 18 år ska använda säkerhetsväst.

6. Observera att då detta är en träningshoppning gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkringen via ryttarlicensen eller arrangerande klubb gäller ej.

7. Preliminär startlista läggs ut på vår hemsida senast kvällen innan.

8. Vid frågor kontakta Eva-Lotta Öberg 0708-541268 eller via mail This is a mailto link

Uppdaterad: 21 APR 2017 18:10