Fättävlan 26-27 juli

Föreningen arrangerar fälttävlan den 26-27 juli i  klasserna P70, P80, P90, H90 och H100. Nytt för i år är att vi har lagt till en H100 klass samt att tävlingen går över två dagar med Dressy & Hoppning på lördag samt Terräng på söndag för samtliga klasser. Tävlingen arrangeras i samarbete med Stenbacka FRK

Propositionen hittar du i TDB

Startlistor, ryttarmeddelande etc kommer att publiceras på Equipe i anslutning till tävlingen.

Att arrangera en fälttävlan kräver mycket förberedelse och många funktionärer. Vi är därför tacksamma för all hjälp vi kan få. Varje söndag kl. 10 fram till tävlingen samlas vi vid vår gula bod för att förbereda banan, bygga hinder eller göra andra insatser. Någon från tävlingsledningen kommer alltid att finnas på plats. Välkommen!

Är du intresserad att hjälpa till som funktionär, exempelvis hinderdomare, så kan du höra av dig till This is a mailto link

Uppdaterad: 21 APR 2017 18:10