Fälttävlansgrupp - Idrottslyftet

Vi har nu fått klart med Idrottslyftet om en fortsättning på vår fälttävlanssatsning som inleddes 2013. Vi vänder oss till ungdomar under 25 som redan rider fälttävlan eller som vill prova på.

För att på bästa sätt lägga upp säsongen inbjuder vi till en eftermiddag i Fruktträdgården på Övedskloster. Vi inleder med en lätt terrängträning på de hinder vi har uppsatta och därefter grillar vi korv/fikar och diskuterar vad vi vill göra under säsongen. Vilka terrängbanor vill vi träna på, finns särskilda önskemål om fälttävlansrelaterade aktiviteter? Alla medlemmar i Öveds JFK som är under 25 år (samt föräldrar) är välkomna. Anmäl dig med namn och mobilnummer till This is a mailto link senast den 27 april.

Vi kommer att lägga ut mer information här efter den 1 maj - varmt välkomna

Uppdaterad: 21 APR 2017 18:10