Pay and ride

Pay and ride Öveds jakt & fältrittklubb 140429

Rid valfritt dressyrprogram under tävlingsliknande former för godkänd domare. Efter din ritt får du skriftligt protokoll, muntliga kommentarer samt möjlighet att göra om något moment. 15 min/ekipage.

Plats: Ridhuset i Björka, strax utanför Sjöbo. Vägbeskrivning läggs på hemsidan.

Anmälan sker via mail This is a mailto link senast 27 april.

Vid anmälan uppger du ryttare, häst, program du vill rida, telefonnummer eller mailadress

Startavgift 200 kr som betalas i sekretariatet före start där även vaccinationsintyg ska visas på anmodan.

Första start kl 17.00

Domare: Christina Eghall

Framridning och programridning sker inomhus.

Vi tillämpar TR:s bestämmelser gällande hästens hälsotillstånd samt reglerna om olämplig bestraffning.

Vårdad klädsel och godkänd hjälm.

Då detta är en träningstävling gäller endast ryttarens egen olycksfallsförsäkring.

Startlista kommer att finnas på hemsidan www.ovedsjfk.se senast dagen innan.

Avanmälan senast kl 18.00 dagen innan.

Frågor ställs via mail till This is a mailto link

Välkomna!

Uppdaterad: 21 APR 2017 18:10