Mål för tävlingssäsongen 2016 - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Mål för tävlingssäsongen 2018

Mål 2018

Inför tävlingssäsongen 2018 spänner vi bågen och siktar på att ställa upp med lag för både häst och ponny i fälttävlan, hoppning och dressyr!

I fälttävlan är målet lag-SM. För häst går det i CNC* och för ponny i P80/P90.

I hoppning kommer vi delta med lag i ponnyallsvenskan div 1 under våren. Under hösten går sedan division 2 serien i 1,00 m. Allsvenskan division 2 för ponny går också på hösten. Serien går i LC. Vi räknar också med att vi ska ställa upp med lag i seniorcupen i hoppning till hösten.

Dressyrserier under våren kommer vi att vara med i ponnyallsvenskan div 1 för ponny och  för häst lag-DM som går i LA. Till hösten är det elitdressyr ponny och förmodligen allsvenskan division 2 samt knock-out som kan bli aktuella. Även här ställer vi upp i seniorcup till hösten.

Ni som är intresserade av att vara med i något lag – maila till This is a mailto link så kanske vi kan få till gemensamma träningar och andra aktiviteter! Det finns kanske några som vill engagera sig som lagledare eller vara med och arrangera aktiviteter? Alla är välkomna att höra av sig med idéer och tankar så satsar vi mot 2018!

Uppdaterad: 08 MAR 2018 18:18