Följ sidan "Ungdomssektionen"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ungdomssektionen

Alla barn och ungdomar under 26 år som är medlemmar i Öveds JFK är också med i ungdomssektionen och representeras av en egen styrelse. Ungdomssektionen verkar för ett gott kamratskap i klubben bland annat genom att ordna olika aktiviteter. Vill du har kontakt eller mer information så har sektionen en egen sluten facebookgrupp - Öveds JFK ungdomssektion som du är välkommen att gå med i.

Ungdomssektionens styrelse 2016

• Ordförande: Frida Jeppsson
  • Sekreterare: Tilda Wollberg
  • Kassör: Olivia Jürs
  • Ledamot: Emmy Persson, ,
  • Ledamot: Linnea Persson
  • Ledamot: Hampus Bengtsson
  • Ledamot: Mathilda Lantz
  • Ledamot: Milla Palm
(2014-04-14 20:57)
Planerade Aktiviteter 2014:

Filtrera nyheter

År Månad

I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till ovedsjfk@hotmail.se om du är intresserad.

E-post: ovedsjfk@hotmail.se