29/3 Christina Eghall - så dömer dressyrdomaren

Dags för nästa föreläsning: ”Så dömer domaren” – Christina Eghall föreläser i ämnet

Tid: Onsdag den 29 mars kl. 18:00
Plats: Församlingshemmet vid kyrkan i Öved.
Anmälan: till klubbmail This is a mailto link senast den 24 mars.
Christina är dressyrdomare LA/MSVC och flitigt anlitad i Skåne både inom dressyr och fälttävlan för både ponny och stor häst.
Hon arbetar till vardags gymnasielärare/ridlärare på Hippologi- och REAL gymnasiet på Flyinge. Christina är också en uppskattad dressyrtränare, lagledare m.m. i klubben
Föreläsningen är gratis för medlemmar, du som fikar lämnar ett frivilligt pengabidrag.

Uppdaterad: 10 MAR 2017 20:40