Nyheter från DF

Den 4 maj drar vår tredagars turné igång i Kristianstad. Den 5 maj i Landskrona och 12 maj i Bromölla.

Skåne är ett av åtta utvalda distrikt där Locker Room Talk kommer att utbilda unga utbildare som ska besöka idrottsföreningar och träffa killar mellan 10-14 år. Du som är mellan 17-25 år kan ansöka.

250 idrottsledare i Skåne får stipendier – här är vinnarna

Under 2018 är det Idrott och rörelse som kommer stå i fokus då Skåneidrotten fått uppdraget att vara medarrangör 2018 och Skåne lyfter blir Idrotten lyfter Skåne.

Personuppgifter i idrotten

(2018-04-03 13:28)

Den 20-21 april på Falsterbo Kursgård, Höllviken

– Se barnen bortom deras prestationer

De senaste åren har ett flertal fall av manipulerade matcher och tävlingar upptäckts i Sverige. Företeelsen strider mot svensk idrotts grundläggande värderingar och är ett allvarligt hot mot tävlingsidrottens framtid.

Nu är det dags att vi tar ett andra steg! Den 7e december hölls en första workshop och då samlades ca 15 organisationer från idéburen sektor i Skåne för att diskutera om vi behöver ett nätverk för barnets rättigheter.

I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till ovedsjfk@hotmail.se om du är intresserad.

E-post: ovedsjfk@hotmail.se