Nyheter från DF - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Nyheter från DF

Sista ansökningsdag för våren 2018: 25 augusti

Fotoutställningen En arena för så mycket mer är en förlängning på idrottsrörelsens viktiga valfråga Bygg för vår hälsa. Nu kan man se utställningen på Malmö Central (v.31).

EASM 2018. I samband med att The European Sport Management Conference hålls på Malmö Live erbjuds ett särskilt program för verksamma inom idrotten och dess organisationer.

Mötesplats SM-veckan

(2018-06-18 13:18)

Idrott är en folkrörelse där alla ska känna sig inkluderade och välkomna. Från både svenska och internationella studier vet vi att hbtqi-personer inte gör det i lika hög utsträckning som hetero-cis-personer.

Skånebasket söker nu en föreningsutvecklare, en projektledare för Hemmaplan och en projektassistent för Hemmaplan.

Den 4 maj drar vår tredagars turné igång i Kristianstad. Den 5 maj i Landskrona och 12 maj i Bromölla.

Skåne är ett av åtta utvalda distrikt där Locker Room Talk kommer att utbilda unga utbildare som ska besöka idrottsföreningar och träffa killar mellan 10-14 år. Du som är mellan 17-25 år kan ansöka.

250 idrottsledare i Skåne får stipendier – här är vinnarna

Under 2018 är det Idrott och rörelse som kommer stå i fokus då Skåneidrotten fått uppdraget att vara medarrangör 2018 och Skåne lyfter blir Idrotten lyfter Skåne.

Personuppgifter i idrotten

(2018-04-03 13:28)

I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till ovedsjfk@hotmail.se om du är intresserad.

E-post: ovedsjfk@hotmail.se