Nyheter från DF

Blandade grupper eller separata pojk- och flicklag? Vi ställde frågan till fotbollsföreningar i Lunds kommun. Dalby GIF har testat olika sätt att få flickor att börja och stanna kvar inom fotbollen.

Brinner du för idrott, hälsa och ledarskap?

Om ni redan skickat förfrågan om offert måste ni tyvärr göra om detta.

Tränarcoacherna 2025

(2018-11-12 10:35)
Bäst tränare vinner!

Shanga Aziz, grundare av prisbelönta Locker Room Talk, kommer till Kockum Fritid i Malmö den 4 december för att prata om hur du och din förening kan att utvecklas i hur ni engagerar barn och unga i jämställdhetsfrågor och alla människors lika värde.

Temat är Högpresterande idrottsmiljöer – från organisation till ledarskap och coaching.

Sverige tillhör världstoppen inom parabordtennisen och nu får de svenska stjärnorna chansen att tävla om de ädlaste av medaljer på hemmaplan i samband med att 2019 års Europamästerskap kommer avgöras i Helsingborg.

Nätverk Idrottskvinnor

(2018-10-26 15:40)
Finns det ett nätverk för idrottskvinnor där du verkar? Läs om NIK ,i Kristianstad med omnejd, har detta initiativ tagits.

Gratis utbildning som främst riktar sig till gymnasieungdomar.

Datum för webbseminarierna är: 26 oktober kl 10:00-11:15 27 november kl 17:00-18:15 11 december kl 17:30-18:45

25 november i Eslöv

Dem 20 oktober hålls en dag för föreningar i ämnet Rörelseförståelse på Blekinge Health Arena i Karlskrona.

Hur kan idrottsledare, föräldrar och föreningar göra? 7 nov i Malmö.

FaR.se, seniorsportschool.se och skanskaantidoping.se är de sidor som berörs av problematiken.

I  samarbete med Stallshopen kan vi beställa jackor, schabrak eller softshelltäcke med föreningens logga. Hör av dig till ovedsjfk@hotmail.se om du är intresserad.

E-post: ovedsjfk@hotmail.se