Foto: Stefan Olsson - www.cavok.se

Stallrunda med Skånska Fältrittklubben

14 MAR 2019 20:10
Skånska Fältrittklubben (SFK) kommer att genomföra ”Stallrunda” bland tränarna på Jägersro 2019-03-30.
  • Skapad: 14 MAR 2019 20:10

Samling kl 1030 vid ledvolten, som ligger vid uppfarten till tävlingsbanan. Där kommer två tränare att vissa några av sina hästar under rörelse på banan. Därefter förflyttar vi oss runt till de olika tränarna. Efter rundvandringen (ca kl 1245) kommer vi att samlas i John Scott´s Pub för lunch och lite information inför årets galoppsäsong. Här finns också möjlighet för information om delägarskap av häst samt delta i en tävling med fina priser. Barservering med diverse drycker. Vi kommer att sända direkt från Dubai World Cup med sex Grupp 1 löpningar och tre Grupp två lopp, med första start kl 1245 svensk tid. Tävlingarna följer vi till sista loppet med öppen barservering.

Inget krav på att äta lunchen eller att vara med på Stallrundan för att följa Dubai World Cup.

Stallrundan och sändningarna från Dubai World Cup är för alla galoppintresserade och vi har inget krav på medlemskap i någon förening.

Lunchen kostar 100 kr och består av Gulaschsoppa med smör och bröd samt isvatten. Kaffe och kaka samt andra drycker och smårätter finns att köpa. Fullständiga rättigheter. Betalning för lunchen görs genom insättning på Bankgiro 144-6947 före den 25/3, glöm inte att ange för vem betalningen avser.

Påminner också de medlemmar som ännu inte betalat medlemsavgiften på 600 kr för 2019, insättning på Bankgiro 144-6947 före den 31/3.

För medlemskap i SFK, gå in på vår hemsida via Svensk Galopp och fyll i ansökningsformuläret samt sänd in detta.

Välkomna!

SFK styrelse