Lagtävlingar till hösten

2018-05-03 20:47
Det är snart dags att anmäla lag i höstens olika lagtävlingar. Vem vill rida i vilket lag?
  • Uppdaterad: 2018-05-03 20:47

Aktuella tävlingar är:
• Ponny dressyr Elit.
• Division 2 ponny dressyr.
• Division 2 ponny hoppning.
• Division 2 häst dressyr.
• Division 2 häst hoppning.
• Seniorcupen i hoppning.
• Seniorcupen i dressyr.
• Lag-SM i fälttävlan ponny.
• Lag-SM i fälttävlan häst.
De som är intresserade kontrollerar själva att de uppfyller kraven för det lag man vara med i. OBS anmäler man sig är det ett krav från föreningen sida att man deltar i lagtävlingarna. Anmäl intresse till This is a mailto link om du vill rida eller kan tänka dig att vara lagledare för något lag. Kallelse till informationsmöte i juni kommer senare.