Kallelse till Årsmöte den 10 februari kl 16.

28 JAN 2019 21:37
Styrelsen i Öveds JFK bjuder in till Årsmöte den 10 februari kl. 16 i Beritslund. Sedvanlig kakbuffé där de som vill tar med något gott till fika. Sedvanliga årsmötesförandlingar och prisutdelningar.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2019 21:37

Alla medlemmar hälsas välkomna till årsmöte i Öveds JFK. I år håller vi till i samlingslokalen Beritslund som ligger på Beritslundsgatan i centrala Bjärsjölagård. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar så blir det den traditionsenliga stora prisutdelningen. De fina hingstarna i cement, i år med namn på E, delas ut till förtjänstfulla insatser under året. Missa inte detta!

I år blir det återigen knytkalas med kakor – alla som vill tar med sig något fikabröd, hembakat eller inte väljer man själv. Styrelsen fixar kaffe, te och någon kall dryck.

Eventuella motioner skall vara styrelsen tillhanda senast en vecka före årsmötet och mailas till This is a mailto link

Motion från styrelsen hittar du här: Motion.docx