Foto: Sara Lindberg

Hubertusjakt - lördag 2 november kl 09:30 Övedskloster

30 OKT 2019 19:16
Du som vill rida vår traditionella Hubertusjakt lördag den 2 november anmäl dig senast torsdag den 31 oktober till vår klubbmail This is a mailto link. Vi behöver namn på ryttare och antal medföljande.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2019 19:16

För att få rida måste du ha deltagit i minst en förjakt. Förjakterna har ridits av hela 52 unika ekipage.

Information om jakten: Parkering inne på Övedskloster framför det s.k. Ardennerstallet. På plats senast 09.30 så vi kan rida ut kl. 10.00. Efter ritten bjuds ryttare/medföljande och publik på ärtsoppa el. grillkorv och trevlig samvaro.

xxx