Förjakt #5 - Söndag 26 oktober kl 10 Övedsklosters parkering

24 OKT 2019 21:49
Till helgen kommer turen gå till den spektakulär och fantastiskt vackra naturen vid Frualid. Vem vet kanske bär det av hela vägen upp på Sockertoppen också?
  • Skapad: 24 OKT 2019 21:49

Turen avslutas med möjligheten att hoppa några terränghinder i fruktträdgården. Samling lördag kl. 10 parkeringen Övedskloster för att förbereda ridvägarna och samma tid och plats söndag för förjakten. Hjärtligt välkomna!
OBS - detta är sista möjligheten för dig som vill rida vår Hubertusjakt följande lördag 2 november då vi kräver att man varit med på minst en förjakt för detta.

xxx