Förjakt #2 - Söndag 6 oktober kl. 10 Fruktträdgården Öved

04 OKT 2019 11:00
Samling vid Övedsklosters parkering kl. 10 på lördag för att förbereda ridvägar och uppsuttna kl 10 på söndag i Fruktrrädgården, Öved (Kör mot kyrkan i Öved och sväng höger direkt efter stenbron) för förjakten.
  • Uppdaterad: 04 OKT 2019 11:00

För helgens jakt är vi tillbaka i Öveds vackra omgivningar och det blir fortsatt moderat tempo men det har utlovats lite galopp på stranden till Vombsjön och utefter gamla banvallen samt några språng (alla hinder ska gå att rida förbi utan att hoppa).

xxx