Förjakt #1 - Söndag 29 september kl. 10 - Björka ridhus

26 SEP 2019 10:43
Till helgen är det äntligen dags att dra igång höstens förjakter😀. Som vi gjort de senaste åren så börjar vi i ett lugnt tempo med att rida Björkaslingan och det kommer inte att vara några hinder att hoppa.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2019 10:43

Vi ses uppsuttna kl. 10 på parkeringen utanför Björka ridhus. Då det inte är några hinder att förbereda och slingan är ridbar behöver vi inte ses på lördagen innan för att förbereda ridvägarna (vilket vi kommer att behöva göra kommande helger. Efter nästa helg kommer vi att rida förjakterna med utgångspunkt från Övedsklosters parkering) Mer information hittar du på vår hemsida under Jaktsektionen eller under vägbeskrivning för att hitta till Björka ridhus.

xxx