Bli en klippare! Gör ett klipp!

06 JUN 2019 22:26
Det gäller inte börsen i vare sig London, New York eller Stockholmsbörsen! Mycket mera närliggande. Det gäller gräsklippning i Fruktträdgården på Öved.
  • Skapad: 06 JUN 2019 22:26

Föreningen behöver hjälp med detta och är vi några stycken kan ansträngningarna fördelas och allt blir lite lättare. Inte minst för hästarna!

Klippningen sker med ett motordrivet klippagregat som dras av en ATV. Equipaget står normalt ”installat” på Övedskloster och hämtas och lämnas där. Inget svårt.

Intresserade kan kontakta mig så ordnas information och utbildning. Ring/SMS till 0708 20 96 03. M.h.t. till försäkringar ser vi helst att ni är medlemmar eller har egen olycksfallsförsäkring!

Förts till kvarn….!

CHRISTER LINDOW