Ingen Scandinaviumresa 2020

29 NOV 2019 11:52
För att bädda för framtiden och en fortsatt god ekonomi har styrelsen beslutat att inte arrangera någon Scandinaviumresa 2020. Arbete pågår med att ta fram andra arrangemang för våra funktionärer och övriga medlemmar.
  • Skapad: 29 NOV 2019 11:52

Orsaken är att föreningens ekonomi har utsatts för påfrestningar under 2019 med stora investeringar samtidigt som intäkterna minskat.

Investeringarna är framför allt förnyelse av hinderparken och på intäktssidan det låga antalet starter på vår tävling. Även Pay&Jump och liknande har haft vikande deltagarantal och därmed lägre inkomster.

Stora Ryd 361