Hubertusjakt 2018

01 NOV 2018 20:07
Nu på lördag är det dags för årets Hubertusjakt i vackra skogarna kring Övedskloster. Sträckan blir ca 20 km och går via Blommeröd, Bellevue, Borstbäcken, Svansjö, Schweizerstugan, Vombsjön innan det blir svansletning i Öveds Eke. (se ridväg på karta
  • Skapad: 01 NOV 2018 20:07

Parkering sker inne på Övedskloster, följ anvisningar på platsen. Alla skall vara uppsuttna kl 09.45. Publik kommer att visar runt till olika publikplatser utefter sträckan (se bild nedan) Efter jakten samlas vi ryttare och medföljande och äter traditionsenligt ärtsoppa mm.

En förutsättning för att delta i vår Hubertusjakt är att man har deltagit i minst en förjakt. Föranmälan enligt tidigare meddelande gäller.