Vår - Hoppallsvenskan Div I Ponny - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Vår - Hoppallsvenskan Div I Ponny

Nivå: Lätt B i omgång 1 och 2 samt Lätt A i omgång 3
Antal Ekipage: 3-4
Krav/Restriktioner: Ekipage ej startat LA eller högre. Om fler ekipage än tre - minst två kategorier.
Länk till regler från ridsportförbundet

Datum: 12/3 Vellinge, 9/4 Lillhagen - Final i Fjälkestad
Lag i gruppen: Lillhagen, Flyinge, Frost, Skabersjö, Hästhagen, Helsingborg, Viarp, Hittarp, Vellinge
Länk till schema mm Skånes Ridsportförbund