Hösten 2016

Gren: Dressyr
Häst/Ponny: Häst
Antal Ekipage: 3-4
Krav/Restriktioner: Ekipage  ej startat MsvC.
Datum: Augusti - Oktober - Finalen rids 12 november hos Ängelholms RF

Lagledare: Lisa Svensson, 0705-865777 This is a mailto link

I första omgången möter vi Ljunits Herrestads RF. Skulle vi vinna där möter vi i nästa omgång vinnaren Kolböra RF och Dalby RF - vinnaren där är kvalificerad till final.

Vårt lag består av:

Matilda Jansson
Lisa Svensson
Elin Sandetorp
reserv: Ingrid Rylander

Behöver en ryttare till

Länk till mer information på Skånes Ridsport

Resultat första omgången

Vi slog Ljunits-Herrestad i första omgången. Lagledare Lisa Svensson hade mönstrat följande vinnarlag: Emma Jansson - Contessa, Milla Palm - Clara, Ingrid Rylander - Nikita samt Ann-Catrin Lindquist - Fla Dee. Hurra och Grattis. Dessutom vann Ingrid den individuella klassen med Ann-Catrin som tvåa. Grattis! Nu väntar Hästhagens RF i nästa omgång som går 26 oktober.

Resultat från semifinalen

Väl ridet av vårt ungdomliga (14-22 år) dressyrlag som i en mycket jämn tillställning hos Hästhagen dock drog det kortaste strået i knockout LB "semifinal". För laget red Ann-Catrin Lindquist, Matilda Jansson, Ingrid Rylander och Milla Palm.

Uppdaterad: 05 DEC 2016 19:41 Skribent: Håkan Rylander