Höst - Equi Tours Senior Jump Cup

Gren: Hoppning
Häst/Ponny: Häst
Antal Ekipage: 4
Krav/Restriktioner: Ryttare född 1976 eller tidigare. Ej startat 1.20 eller högre, 2011 eller senare

Datum: 10/9  Fjälkestad RK – 9/10  Ringsjöortens RF – 22/10 Osbyortens RF  - 5/11 Final på Flyinge

Allians tillåtet

Lagledare: Karin Nilsson, 0761-937 238, This is a mailto link

I laget rider: Per Håkanson, Per Michanek, Lena Källman, Madeleine Biderman-Rosengren och Eva Sjölundh.

2016  är 22 lag anmälda fördelade på två zoner – vi rider i norra, Vi möter följande lag: Trolleholms RF, Åsbo PK, Ringsjöortens RF Åsbo RF, Perstorps Kör & Ryttarförening, Ringsjöortens Lantliga RF, Fjälkestads RK, Hässleholms RK, Hästhagens RF, Sösdalaortens RF

Länk till mer information på Skånes Ridsport

Omgång 1
Vårt fantastiska seniorlag "Tokyo 2020" kom på en jättefin 4:e plats av 8 startande (och 11 anmälda lag) i första omgången av Equi Tours Senior Jump Cup. De fem första lagen efter tre omgångar tar sig till finalen - så en mycket bra start! För laget för dagen red Per Håkanson, Per Michanek, Madeleine Biderman Rosengren och Lena Källman, tf lagledare Erica Håkanson. Hurrarop och Grattis till fina insatsen!

Omgång 2
Seniorlaget stod för en kämpainsats i Ringsjöorten och andra omgången av Equi Tours Senior Jump Cup. På lånade hästar för två och oturligt pet för tre ryttare blevv det till slut  en snygg sjunde plats! För laget denna gång Per Michanek, Madeleine Biderman Rosengren, Lena Källman och Eva Sjölundh.

Omgång 3

Seniorlaget Tokyo 2020 vann 3e omgången i Equitours Jumpcup!!

Finalen

Silver för seniorlaget i hoppning! Här kommer referat från lagledaren Karin Nilsson. "Underbara Tokyo 2020! Eva Sjölundh, Per Håkanson, Lena Källman och Madeleine Biderman-Rosengren.(Per Michanek var inte på plats idag). Alla fyra felfria i grundomgången och ett av sex lag till omhoppningen. Madde red ut sist i omhoppningen och gjorde en toppenrunda men kom 1,6 sekunder efter ettan. Vilket kämpainsats- en mycket hedrande silverplats!"

Stort Grattis till stiligaste laget!

Omgång 3
Tokyo 2020 vann 3e omgången i Equitours Jumpcup!!
Efter en rafflande omhoppning med fyra lag där Madeleine BR red hem segern. Nu väntar finalen den 5e nov i Flyinge stora ridhus. Grattis!!👍🏻🎉
(Saknas på bilden gör Per)

Uppdaterad: 05 DEC 2016 19:42 Skribent: Håkan Rylander