Lag o Serier 2018 - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Lag o Serier 2018

Höstens lagserier!

Nu tar vi sats mot höstens lagutmaningar - vi avser anmäla till följande serier:

• Hoppallsvenskan div 2 häst
  • Hoppallsvenskan div 2 ponny
  • Equi Tours Senior JumpCup
  • Dressyrallsvenskan Elit ponny
  • Dressyrallsvenskan div 2 ponny
  • Tostensons Senior Dressage Cup
  • Knock-out dressyr 1 häst
  • Knock-out dressyr 2 häst

Information om serierna hittar du på via menyn till vänster eller undermenyer till denna sida.

Det är viktigt att du som anmäler dig har för avsikt att delta. Dels för att vi verkligen vill ha lag till start när vi anmält oss och för dina lagkamraters skull – det är mycket roligare om man ställer upp med fullt lag! Självklart kan man bli sjuk, hästen bli halt etc men i övrigt vill vi att du prioriterar det lag du anmält dig till.

Länk till seriebestämmelser på Skånes Ridsportförbund

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 12:48