Inför höstens jaktritter - Öveds Jakt & Fältrittklubb - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Foto: Pär Emilsson

Inför höstens jaktritter

Jaktridning 2017, Öveds Jakt- och Fältrittklubb

Årets Hubertusjakt planeras gå av stapeln lördagen den 4 november kl 10.

En förutsättning för att rida vår Hubertusjakt är att man skall ha deltagit i minst en förjakt. Kostnad för icke medlemmar för Hubertusjakten är 150 kr.

Vi planerar fem förjakter på söndagarna innan Hubertusjakten:

• 1 oktober - Björka ridslinga - samling kl. 10
  • 8 oktober - Samling kl. 10 parkeringen Övedskloste
  • 15 oktober - Samling kl. 10 parkeringen Övedskloster
  • 22 oktober - Samling kl. 10 parkeringen Övedskloster
  • 29 oktober - Samling kl. 10 parkeringen Övedskloster

Att delta i en förjakt är gratis för medlemmar och kostar 100 kr för icke medlemmar. Att vara medlem är alltså en god affär :)

För att möjliggöra en Hubertusjakt är det önskvärt att man lördag innan förjakt hjälper till att bygga hinder och förbereda ridvägarna för att sedan dagen efter på själva förjakten hoppa dessa hinder. Medtag egen fika/matsäck då vi avslutar lördagens byggande med en fika.

Till Hubertusjakten är tanken att vi rider hela banan och alla hinder från förjakterna.

Vid frågor ring Per Bergström på 070-8744125

Innan du kommer till våra jakter - uppdatera dig på våra regler vid jaktridning här bredvid. Välkomna!

Uppdaterad: 18 SEP 2017 09:48